Baza de date a Primăriei Piatra Neamţ a ajuns pe mâna SMS-iştilor PNL

Câinele turbat îşi muşcă şi stăpânul … este un fapt confirmat de-a lungul timpului.

Extrapolând în politica actuală, am putea spune că politicienii, hăituiţi de şefii lor, ajung să profite de orice oportunitate cred ei că li se oferă, “muşcând” chiar şi oameni a căror singură vină e ca nu achiesează la ţelul lor politic.

Astfel, de câteva zile am fost semnalaţi de mai mulţi pietreni, atât pe reţeaua Facebook, pe telefon, cât şi în oraş, de faptul că, deşi nu au fost niciodată membri ai unui partid, cu atât mai puţin membri (PDL) PNL, primesc mesaje SMS de a se întâlni cu “primarul” ( N.R. viceprimarul cu atribuţii de primar ) Dragoş Chitic, în diferite zone ale oraşului sau de a-l vota în diferte sondaje .

Miraţi de atâta “atenţie” din partea solilor PNL, oamenii şi-au pus întrebarea, firească aş spune; de unde au aceşti SMS-işti numărul lor PRIVAT de telefon ?!

O scurtă trecere în revistă a acţiunilor fiecăruia dintre ei a scos la iveală un lucru pe cât de incredibil pe atât de josnic şi anume că baza de date a Primăriei Piatra Neamţ cu persoane beneficiare de ajutoare sociale sau de diferite servicii (autorizaţii, locuinţe ANL etc.) a fost pusă la dispoziţie….DE CĂTRE CINE ?!!!…SMS-iştilor PNL pentru a-i asedia cu mesaje.

De reamintit că în 2001, Guvernul promulga Legea nr. 677 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, lege ce are ca scop garantarea şi protejarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice, în special a dreptului la viaţa intimă, familială şi privată.

Legea spune în mod explicit (Art.5) “Orice prelucrare de date cu caracter personal, poate fi efectuată numai dacă persoana vizată şi-a dat consimţământul în mod expres şi neechivoc pentru acea prelucrare.”

Oare cât de mare să fie disperarea PDL-ului, vopsit acum în PNL, să recâştige Primăria ?

Oare câte dosare mai are Pinalty de ascuns de pietreni de îşi doreşte în continuare cheia de la seiful Primăriei ?!

Şi….cum de a ajuns baza de date a Primăriei să fie publică, mai mult decât atât, CUM DE ÎŞI PERMIT PNL-iştii să HĂRŢUIASCĂ PIETRENII, crezând că în aceast mod le vor obţine votul ?!

Sursă: jurnalneamt.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *